Billiga vinkylare

Det är möjligt att få tag på riktigt prisvärda vinkylare. Perfekt för dig som vill ha tillgång till kylt vin när det dyker upp ett spontant tillfälle att fira något eller nära du har en större fest och vill kunna servera vin från flera flaskor med lagom temperatur.

För det första så rekommenderar vi dig att besöka butikerna som säljer vinkylare och kolla in deras sortiment. Där lär du garanterat hitta flera billiga modeller som du kan få användning för.

Vi har däremot valt att lista lite olika modeller från KitchenTime här nedanför för att visa hur utbudet av billiga vinkylare ser ut.

Ice-bag-vinkylareIce Bag

Tillverkaren Ice Bag har tagit fram en mycket enkel men ändå praktisk påse som du fyller med is och sen trycker ner flaskan i. Detta gör att den håller en låg temperatur under väldigt lång tid och är perfekt för champagne eller andra mousserande viner.

För vita viner finns risken att temperaturen blir för låg men även för detta ändamål lär Ice Bag fungerar väldigt bra. Som vi skrev ovan som är denna produkt en del av KitchenTimes utbud. Priset väntas ligga på ca 80 kronor, vilket får anses som väldigt billigt.

Detta kan även vara en trevlig present att få studentexamen och vid andra tillfällen där det är värt att fira med lite mousserande vin. Påsen från Ice Bag finns i flera olika färger och tillverkaren har även ett antal andra vinkylare att välja mellan.

Snygga och billiga vinkylare

Om du vill ha vinkylare som står på bordet med en snygg design och där gästerna själv kan ta och hälla upp till sig själva. I så fall har även KitchenTime ett flertal intressanta modeller för det. Du bör räkna med att lägga mellan 200-300 kronor för en snygg vinkylare som ska vara billig. Dyrare modell i rostfritt stål brukar ligga på 600 – 700 kronor.

Här är några exempel på billiga vinkylare med ett pris på max 300 kronor:

Billiga-vinkylare