Köp Vinkyl & Vinkylare

Om du vill köpa en vinkyl eller vinkylare så har vi sammanställt butiker här med ett bra utbud. Vi listar ingen butiker som inte varit etablerade länge och som inte anses vara seriösa på marknaden. Det är viktigt för oss att du som konsument får en pålitlig lista med återförsäljare som har bra villkor och en seriös verksamhet.

Kitchentime KitchenTime
En stor svensk e-butik som varit etablerad länge på marknaden och som tidigare gick under namnet Lykka. De är specialister på allt du kan tänkas behöva för kök, servering och matlagning.
Fri frakt & 90 dagars öppet köp

Tips: Vi länkar direkt till vinkylare. Vill du se butikens sortiment av vinkylar så sök efter det eller använd butikens navigering.

Handla online – Spara pengar

Att handla online gör att du ofta har möjligheten att spara en hel del pengar. Om du har möjligheten att handla från butiker som erbjuder fri frakt och erbjuder öppet köp så har du stora möjligheter att få produkterna du vill ha till ett bra pris och utan strul.

Att handla vinkylar kan dessutom bli ganska dyrt om man tänkt sig att kyla flera flaskor för en fest, bröllop eller liknande. Men ska man bjuda vin på väldigt många kanske man lika gärna kan passa på att köpa en rejäl vinkyl som man sedan kan ha i hemmet som vinförvaring.

Oavsett vad de tär du tänkt köpa så finns det pengar att spara om du väljer att köpa online istället för i en lokal butik. Titta igenom butikernas sortiment så hittar du säkert något bra som passar dig.