Vinkylare

Vinkyl 15 cm

Hem / 15 cm

Vinkyl 15 cm

En vinkyl på 15 cm är ett kompakt och platsbesparande alternativ för att hålla dina viner i optimal temperatur. Dess lilla storlek gör att den kan passa in i trånga utrymmen eller på bänkskivor utan att ta upp för mycket plats. Trots sin kompakta design kan en vinkyl på 15 cm fortfarande erbjuda tillräckligt med utrymme för att rymma ett antal flaskor vin.

Bäst i test – vinkyl 15 cm

Här hittar du en liten guide för dig som är vinälskare och vill ha den bästa vinkylen för att förvara dina viner i optimala förhållanden. Vi jämför och rangordnar våra favoriter när det kommer till vinkylar som är 15 cm breda. I denna jämförelse beaktas flera faktorer, inklusive pris, lagringsförmåga, etc. och vinkylarna presenteras utan inbördes ordning. Vill du ha mer inspiration på vinkylar 15 cm, hittar du det exempelvis hos vinlagring.se, som är en pionjär inom vinkylar. Letar du efter en liten vinkyl som kanske är lite större än 15 cm, hittar du mer information via länken.

mQuvée, Winecave 720 15S

mQuvée Winecave 720 15S är en högkapacitets vinkyl designad för att passa in i det moderna köket. Dess rostfria stålyta ger den en elegant estetik som kompletterar en mängd inredningsstilar. Dessutom erbjuder den flera smarta funktioner, som möjligheten att justera temperaturen för att passa olika typer av viner, vilket gör den till ett utmärkt val för vinälskare som vill hålla sina flaskor vid optimala förhållanden.

 • 7 vinflaskor
 • Justerbar temperatur mellan 5-20 grader
 • Inbyggbar

 

Temptech Premium WPQ15SCS

Temptech Premium WPQ15SCS är en sofistikerad vinkyl som kombinerar elegans med funktion. Den är utformad för att erbjuda optimal lagring och temperaturkontroll för ditt vin, vilket säkerställer att varje flaska är vid bästa möjliga tillstånd när den ska serveras. Dess stilfulla design och förstklassiga kvalitet gör den till ett attraktivt tillskott i alla hem.

 • 7 vinflaskor
 • Justerbar temperatur mellan 5-20 grader
 • Inbyggbar

 

Pevino Noble

Pevino skapar klassiska vinkylar och det här är en premievinkyl känd för sin kvalitet och pålitlighet. Denna modell erbjuder högkapacitets lagring och enkel temperaturkontroll, vilket gör det möjligt för användare att hålla sina viner vid optimala förhållanden. Dess design, med en elegant svart glasfront, gör den till ett elegant tillskott i varje hem eller professionell miljö. För mer detaljerad information och aktuella specifikationer, hänvisa till tillverkarens uppgifter eller oberoende produktrecensioner. Pevino finns att köpa hos exempelvis Elgiganten.

 • 8 vinflaskor
 • Justerbar temperatur mellan 5-18 grader
 • Inbyggbar

 

Gram VS 50781-90 B/1

Gram VS 50781-90 B/1 är en vinkyl designad för att ge utmärkt vinlagring i en kompakt och elegant enhet. Dess storlek och design gör den till ett idealiskt val för dig som har begränsat utrymme men ändå vill lagra dina viner under optimala förhållanden. Den är också känd för sin pålitliga temperaturkontroll, vilket säkerställer att varje flaska lagras under de rätta förhållandena. Finns att köpa hos bland annat tretti.se.

 • 7 flaskor
 • Justerbar temperatur mellan 16-38 grader
 • Inbyggbar

5 fördelar med en smal vinkyl som är 15 cm bred

Det finns flera fördelar med att välja en smal vinkyl som bara är 15 cm bred:

1. Platsbesparing

En av de mest uppenbara fördelarna är att en smal vinkyl tar upp mindre utrymme. Detta gör den idealisk för mindre bostäder eller kök där utrymmet är begränsat.

2. Flexibilitet

På grund av sin storlek kan en smal vinkyl installeras på flera ställen, till exempel under köksbänken, i en skåplucka eller till och med i en bokhylla. Detta gör den mycket flexibel när det gäller placering.

3. Energieffektivitet

Mindre vinkylar kan ofta vara mer energieffektiva än sina större motsvarigheter, eftersom de inte behöver kyla ett lika stort utrymme.

4. Perfekt för mindre samlingar

Om du bara har en mindre samling av vin eller om du inte har för avsikt att lagra mycket vin, kan en mindre vinkyl vara ett mer kostnadseffektivt val.

5. Design

Smala/små vinkylar kan passa bättre med köksdesignen, särskilt i moderna eller minimalistiska utrymmen.

Fler vanliga mått

 • 30 cm – En vinkyl på 30 cm är det perfekta valet för dem som har begränsat utrymme men ändå vill njuta av att lagra och kyla sina viner optimalt. Dessa kompakta modeller kan passa smidigt in i mindre köks- eller barområden utan att offra för mycket utrymme.
 • 40 cm – En vinkyl som är 40 cm bred erbjuder lite mer lagringsutrymme och är perfekt för vinälskare som vill hålla en större samling av flaskor svala och redo att servera. Trots det ökade utrymmet behåller dessa modeller ofta en kompakt design som passar in i många hushåll.
 • 50 cm – En vinkyl som är 50 cm bred är ett utmärkt val för seriösa vinälskare som vill ha gott om utrymme för att lagra en bred variation av viner. Dessa modeller kan ofta rymma flera dussin flaskor och erbjuder mer sofistikerade temperaturkontrollsystem.
 • 60 cm – En vinkyl på 60 cm är för den som tar sitt vin på allvar och behöver en betydande mängd lagringsutrymme. Dessa kylar kan ofta rymma upp till hundra flaskor och kommer med avancerade funktioner, som olika zoner för att lagra olika typer av vin vid perfekta temperaturer.

Olika varumärken

Här tar vi en närmare titt på några av de mest populära och betrodda varumärkena inom vinkylar. Varje märke har sina unika egenskaper och fördelar som gör dem speciella på marknaden. Oavsett om du letar efter kvalitet, stil, funktionalitet, eller alla tre, kan du hitta en vinkyl som passar dina behov och preferenser bland dessa utmärkta märken.

Vigneron

Vigneron är känt för sina eleganta och högkvalitativa vinkylar som kombinerar den senaste tekniken med traditionellt hantverk. De är mycket omtyckta för sin hållbarhet och sina tysta men kraftfulla kylsystem som håller vinerna vid perfekt temperatur.

Temptech

Temptech är ett företag som specialiserat sig på tillverkning av vinkylar med både stil och funktionalitet. De har ett brett sortiment av modeller för att passa alla behov, oavsett om det är för hemmet eller för kommersiellt bruk, och är kända för sin pålitlighet och energieffektivitet.

mQuvée

mQuvée är ett märke som prioriterar sofistikerad design och expertkunskap inom vinlagring. Med sin europeiska tillverkning och passion för vin, erbjuder mQuvée vinkylar av hög kvalitet som ger optimala förutsättningar för vinets lagring, med avancerade funktioner som konstant temperatur och UV-skydd.

Caso

Caso är ett tyskt märke som är känt för sin tekniska innovation och högkvalitativa design inom vinkylar. Med en stark inriktning på att ge vinälskare de bästa förutsättningarna för lagring och servering av vin, erbjuder Caso produkter som präglas av både estetik och funktionalitet. Caso vinkylar sticker ut med sina intuitiva användargränssnitt och energieffektiva lösningar, vilket gör dem till ett attraktivt val för både amatörer och professionella vinentusiaster.