Vinkylare

Vinkyl 40 cm

Hem / Vinkyl 40 cm

Vinkyl 40 cm

Vinkylar på 40 cm är ett utmärkt alternativ för vinälskare som vill optimera sin vinlagring och servering. Med olika modeller och varumärken att välja mellan, dessa vinkylar erbjuder adekvat lagringsutrymme och funktioner anpassade efter olika behov. Innan du väljer en vinkyl, är det viktigt att överväga dess plats, energiklass, ljudnivå och kapacitet, samt huruvida den ska vara inbyggd eller fristående. Här tipsar vi om populära vinkylar på 40 cm.

Bäst i test – vinkyl 40 cm

När bostadens ytor är knappa men passionen för vin är stor, framstår en 40 cm bred vinkyl som den perfekta lösningen. Dessa små kraftpaket är skräddarsydda för att skapa perfekta klimatförhållanden för ditt vin, vilket innebär att varje avkorkad flaska erbjuder en toppupplevelse. Vare sig du samlar på vin med entusiasm eller bara njuter av ett glas högkvalitativt vin till middagen, kan en vinkyl betyda mycket. Vi ger dig chansen att jämföra några av de bästa modellerna i denna storleksklass som finns på marknaden just nu. För fler vinkylar på 40 cm, besök vinlagring.se, en ledande leverantör av vinkylar.

Caso WineComfort 38

Caso WineComfort 38 vinkyl, med plats för 38 flaskor och dubbla temperaturzoner, ger möjlighet att förvara både vita och röda viner. Genom användning av förstklassig kompressorteknik erhålls en konstant temperatur, vilket stöds av effektiv isolering och vibrationsdämpande fötter, vilka förhindrar störningar som kan påverka vinets kvalitet. Temperaturen, som kan styras via en pekskärm placerad för minimal störning, säkerställer optimal vinförvaring. Denna serie kombinerar högkvalitativ funktionalitet med en estetiskt tilltalande design, vilket gör den idealisk för både hemmiljö och kommersiella utrymmen som caféer och barer. Finns att köpa hos exempelvis Bygghemma.se.

 • 17 vinflaskor
 • Två temperaturzoner

 

Vigneron Designline 40

Den sofistikerade Vigneron Designline 40 kombinerar skandinavisk estetik med tekniska fördelar, vilket gör att dina viner åldras med stil. Med justerbar temperatur mellan 5-20°C, antivibrationsteknik och kolfilter, samt smidigt utdragbara bokträshyllor, förbättras vinernas kvalitet över tiden. Vinkylen kan husera 29 utvalda viner, belysta av färgvalbar LED-belysning. Den UV-skyddade tre-glasdörren kompletteras av ett lås för extra säkerhet. Genom att kombinera innovativ teknik och spännande material, garanterar Vigneron den perfekta lagringstemperaturen för att maximera vinets smak.

 • 29 vinflaskor
 • Justerbar temperatur mellan 5-20 grader

 

Temptech Premium WPQ38SCB

Temptech Premium WPQ38SCB, designad för köksinstallation, erbjuder dubbla temperaturzoner (5-12°C och 12-20°C), vilket möjliggör förvaring av både röda och vita viner. Vinkylen kan rymma upp till 32 flaskor vin och erbjuder en frontventilation, vilket underlättar placering under köksbänken. Den inbyggda digitala displayen och pekskärmen, tillsammans med de massiva, utdragbara trähyllorna, ger enkel kontroll över temperatur, belysning och vinöversikt. Med stabila temperaturförhållanden, optimal fuktighet och skydd mot UV-strålar, lukt och vibrationer, erbjuder denna vinkyl alltid vin vid perfekt serveringstemperatur för en optimal gästupplevelse.

 • 32 vinflaskor
 • Dubbla temperaturzoner (5-12 grader och 12-20 grader)

 

Candy CWC154EELN

Candy CWC 154 EEL / N är ett utmärkt alternativ för vinälskare som söker ett ställe att förvara sina favoriter, eller för dem som helt enkelt behöver en kyl till sina viner. Den kan rymma upp till 41 Bordeaux-viner (75 cl) och har 6+1 hyllor för effektiv förvaring och enkel överblick av din samling. Skåpet är utrustat med en zon vars temperatur kan regleras från toppen. Med en relativt låg ljudnivå på 39 dB, kan du placera detta skåp var som helst utan att störas av buller.

Finns att köpa hos Tretti.se.

 • 41 vinflaskor
 • Dubbla kylzoner

5 fördelar

1. Optimerad användning av utrymme

Vinkylar på 40 cm är perfekta för de som har begränsat utrymme, men ändå vill förvara sina viner på bästa möjliga sätt. Deras kompakta storlek gör dem idealiska att passa in i mindre kök, matrum eller vinkällare. Dessutom ger de dig möjlighet att lagra och förvara dina viner på ett organiserat och tilltalande sätt.

2. Perfekta förvaringsförhållanden

Med en 40 cm vinkyl kan du lagra ditt vin under optimala förhållanden. De håller en konstant temperatur och fuktighetsnivå, vilket är avgörande för att förhindra för tidig åldrande och skada på vinet. Många av dessa kylar har även dubbla temperaturzoner, vilket gör att du kan förvara både rött och vitt vin samtidigt.

3. Skydd mot ljus och vibrationer

Dessa vinkylar erbjuder ofta UV-skyddat glas för att skydda ditt vin från skadlig UV-strålning, som kan påverka kvaliteten och livslängden på ditt vin. Dessutom är de designade för att minimera vibrationer, vilket är särskilt viktigt då pågående vibrationer kan störa vinets lagringsprocess och försämra dess smak.

4. Elegans och stil

En vinkyl på 40 cm är inte bara praktisk utan också en elegant inredningsdetalj. Den kan bidra till en lyxig känsla i ditt hem och blir ett blickfång i vilket rum den än placeras. Oavsett om du har en modern eller traditionell inredning, kommer en vinkyl att tillföra en sofistikerad touch.

5. Förbättrad vinupplevelse

En välbevarad flaska vin bidrar till en överlägsen vinupplevelse. Genom att lagra ditt vin i en 40 cm vinkyl, säkerställer du att varje flaska öppnas i bästa möjliga skick, vilket i sin tur förhöjer njutningen vid varje klunk. Dessutom gör den smidiga tillgången till ditt vin att du alltid är redo att servera det perfekta glaset till gäster eller till en spontan middag.

Andra vanliga mått

 • 15 cm – Vinkylar på 15 cm representerar det perfekta alternativet för dig som har begränsat utrymme men ändå vill njuta av fördelarna med att ha sina favoritviner perfekt förvarade. Trots deras mindre format kan de hålla en konstant temperatur och fuktighetsnivå, vilket är essentiellt för att upprätthålla kvaliteten på ditt vin.
 • 30 cm – Vinkylar på 30 cm är perfekta lösningar för mindre hushåll eller för vinälskare med en mer begränsad samling. Trots sin kompakta storlek erbjuder de optimala förvaringsförhållanden, med konstant temperatur och fuktighet, för att bevara ditt vins kvalitet. Dessutom, tack vare deras mindre storlek, är de ännu lättare att placera i hemmet.
 • 50 cm – Vinkylar på 50 cm är perfekta för vinälskare som behöver extra lagringsutrymme. Med denna storlek kan du bekvämt lagra ett större antal vinflaskor, vilket är idealiskt för dig som har en omfattande vinsamling eller ofta underhåller gäster. Trots sin större kapacitet är dessa enheter ändå kompakta nog att passa in i många hem.
 • 60 cm – Vinkylar på 60 cm erbjuder ett generöst utrymme för att lagra en betydande samling vinflaskor, vilket gör dem idealiska för seriösa vinentusiaster och dig som värdar stora sammankomster. Trots sin stora kapacitet, är 60 cm vinkylar utformade för att passa in i en mängd olika hem.

Populära varumärken

Vi tar oss an uppgiften att navigera genom några framstående och betrodda namn i vinkyllandet och uppmärksammar de distinkta attribut som skiljer dem från mängden. Om dina prioriteringar ligger på utmärkt utförande, visuell estetik, användbarhet eller kanske en fusion av alla dessa, så står det en mångfald av högklassiga varumärken till förfogande som kan tillgodose dina specifika önskemål och smaker.

Vigneron

Vigneron framhävs för sin sofistikerade och överlägsna kvalitet på vinkylar, där de blandar modern teknologi med traditionellt yrkesskick. Deras beständiga och tystlåtna, men ändå robusta kylsystem, håller din vinflaska vid ideala temperaturer och har vunnit stor popularitet.

Candy

Candy vinkylar utmärker sig med sin höga kvalitet, funktionalitet och moderna design. De erbjuder ett brett sortiment av modeller för alla behov, vare sig det gäller förvaring av ett mindre antal flaskor i hemmet eller större samlingar. Med Candy kan du alltid räkna med att ditt vin lagras i perfekta förhållanden.

Caso

Caso skiljer sig från andra märken genom sina tekniska framsteg och högstandard design i vinkylsvärlden. Med en ambition att ge vinentusiaster de bästa möjligheterna för lagring och servering av vin, introducerar Caso produkter som förenar skönhet och funktionalitet. Deras vinkylar kännetecknas av användarvänliga gränssnitt och energisparande lösningar.

Temptech

Temptech sticker ut genom sin inriktning på vinkylar med både estetik och användbarhet i åtanke. De erbjuder ett brett spektrum av modeller som är lämpliga för såväl privat bruk som för kommersiella ändamål och har ett gott rykte för tillförlitlighet och energioptimering.