Vinkylare

Vinkyl 30 cm

Hem / Vinkyl 30 cm

Vinkyl 30 cm

Vinkylar på 30 cm är en utmärkt lösning för den som älskar vin men kanske saknar utrymmet för en större enhet. Dessa kompakta enheter är utformade för att förvara dina flaskor vid perfekt temperatur och fuktighet, vilket säkerställer att varje flaska du öppnar är i bästa möjliga skick. Vare sig du är en samlare eller bara njuter av ett gott glas vin till middagen, kan en 30 cm vinkyl göra stor skillnad.

Bäst i test – vinkyl 30cm

För vinälskaren med begränsat utrymme är vinkylar på 30cm den idealiska lösningen. Dessa kompakta apparater är designade för att bevara dina vinsorter vid optimala temperatur- och fuktighetsförhållanden, vilket säkerställer att varje öppnad flaska är i toppskick. Oavsett om du är en entusiastisk samlare eller bara uppskattar ett kvalitetsglas vin vid måltiden, kan en vinkyl vara av stor betydelse. Här kan du jämföra några av de främsta vinkylarna inom det aktuella måttet, som är tillgängliga på dagens marknad. Vill du se fler vinkylar på 30 cm hittar du det hos vinlagring.se, som är en marknadsledande aktör inom vinkylar.

Vigneron Designline 30

Vigneron Designline 30 är en kompakt vinkyl perfekt för den kräsne vinälskaren med begränsat utrymme. Dess eleganta design och högkvalitativa konstruktion gör den till ett stilfullt och funktionellt tillägg till varje kök eller matsal. Dessutom håller den dina viner vid ideala temperatur- och fuktighetsnivåer, vilket säkerställer att varje flaska du serverar är av bästa möjliga kvalitet. Med sin kapacitet att rymma ett bra antal flaskor, uppfyller Vigneron Designline 30 behoven hos både tillfälliga dryckeskonsumenter och passionerade samlare.

 • 20 vinflaskor
 • Justerbar temperatur mellan 5-20 grader

 

mQuvée Winecave 780 30D

mQuvée Winecave 780 30D är en slående vinkyl som kombinerar estetik med utmärkt prestanda. Denna enhet erbjuder optimala temperatur- och fuktighetskontrollfunktioner, vilket garanterar att dina viner förvaras under perfekta förhållanden. Med sin sofistikerade design och kapacitet att rymma en imponerande samling flaskor, kan mQuvée Winecave 780 30D tillgodose behoven hos såväl vardagliga vinälskare som seriösa samlare. Dessutom bidrar den sofistikerade designen till att höja estetiken i vilket kök eller matsal som helst.

 • 16 vinflaskor
 • Justerbar temperatur mellan 5-20 grader

 

Dometic D18B

Dometic D18B är en imponerande vinkylenhet som erbjuder enastående lagringskapacitet och avancerade funktioner. Med sin rymliga design kan Dometic D18B rymma upp till 18 flaskor vin, vilket gör den perfekt för både entusiaster och samlare. Dessutom har denna vinkyl ett effektivt kylsystem som garanterar att vinerna hålls vid optimal temperatur för att bevara smaken och kvaliteten. Med Dometic D18B kan du njuta av dina viner i en perfekt klimatkontrollerad miljö. Finns att köpa hos ELON.

 • 18 vinflaskor
 • Dubbla kylzoner

 

Temptech Oslo OX30DRB

Temptech Oslo OX30DRB är en imponerande vinkyl med sin eleganta design och avancerade funktioner. Denna vinkyl är perfekt för vinälskare som värdesätter både stil och prestanda. Med sin generösa kapacitet kan Temptech Oslo OX30DRB rymma upp till 30 flaskor och hålla dem vid optimal temperatur för att bevara smaken och kvaliteten på ditt vin. Dessutom är denna modell utrustad med smarta funktioner som justerbara hyllor och en intuitiv display, vilket gör det enkelt och bekvämt att hantera och övervaka din vinsamling. Finns hos exempelvis ELON.

 • 17 vinflaskor
 • Två temperaturzoner

5 fördelar

1. Utrymmeseffektivitet

Vinkylar i detta mått är idealiska för dig med begränsat utrymme. Trots sin kompakta storlek har de tillräckligt med kapacitet för att förvara ett bra antal vinflaskor, vilket gör dem perfekta för mindre boenden eller för de som bara vill ha ett urval av viner till hands.

2. Perfekta förvaringsförhållanden

Dessa enheter är utformade för att upprätthålla optimal temperatur och fuktighet för vin. Denna noggranna kontroll säkerställer att vinets kvalitet och smakprofil behålls, vilket resulterar i ett perfekt glas vin varje gång.

3. Flexibel placering

Med sin mindre storlek kan en 30 cm vinkyl enkelt placeras under en bänkskiva, inbyggd i köksskåp eller till och med i vardagsrummet. Detta ger dig flexibiliteten att placera din vinkyl där den är mest praktisk och estetiskt tilltalande.

4. Energieffektivitet

Trots att de upprätthåller perfekta förvaringsförhållanden, tenderar de här vinkylarna att vara mer energieffektiva än sina större motparter. Detta gör dem till ett miljövänligt alternativ som också kan bidra till att minska dina energikostnader.

5. Stilfullt tillägg till hemmet

Bortsett från dess praktiska fördelar, erbjuder de också ett estetiskt tillägg till ditt hem. De är ofta snyggt designade och kan lägga till en touch av elegans och lyx till ditt kök, matsal eller vardagsrum.

Fler vanliga mått

 • 15 cm – En vinkyl på 15 cm är kompakt och smidig, vilket gör den perfekt för mindre utrymmen som kök eller minibarer. Trots sin lilla storlek kan dessa vinkylar fortfarande rymma upp till 10 flaskor och hålla dem vid en optimal temperatur för att bevara smaken och kvaliteten.
 • 40 cm – En vinkyl på 40 cm ger dig extra utrymme för att lagra och hålla dina favoritviner svala och redo att serveras. Perfekt för vinälskare som har en större samling och önskar att bevara dem på ett smidigt sätt. Trots det ökade utrymmet behåller dessa modeller en kompakt design som passar in i de flesta hem.
 • 50 cm – Om du är en seriös vinälskare och behöver gott om utrymme för att lagra en bred variation av viner är en vinkyl på 50 cm det perfekta valet för dig. Dessa modeller kan rymma flera dussin flaskor och erbjuder sofistikerade temperaturkontrollsystem som garanterar optimalt lagringsförhållanden.
 • 60 cm – För de som tar sitt vin på allvar och behöver en betydande mängd lagringsutrymme rekommenderas en vinkyl som är 60 cm bred. Dessa kylar kan rymma upp till hundra flaskor och levereras med avancerade funktioner, såsom olika zoner för att lagra olika typer av vin vid perfekta temperaturer.

Populära varumärken

Låt oss utforska några av de mest populära och pålitliga varumärkena inom vinkylar och deras unika egenskaper som gör dem speciella på marknaden. Oavsett om du prioriterar kvalitet, stil, funktionalitet eller en kombination av alla tre, finns det ett brett utbud av utmärkta märken som passar dina behov och preferenser.

mQuvée

mQuvée sätter sofistikerad design och expertkunskap inom vinlagring i första hand. Deras vinkylar av hög kvalitet tillverkas i Europa och erbjuder optimala förhållanden för vinets lagring med avancerade funktioner som konstant temperaturkontroll och UV-skydd. De är dedikerade till sin passion för vin och strävar efter att erbjuda det bästa.

Vigneron

Vigneron är känt för sina eleganta och högkvalitativa vinkylar som kombinerar den senaste tekniken med traditionellt hantverk. Deras hållbara och tysta, men ändå kraftfulla kylsystem, håller vinerna vid den perfekta temperaturen och är mycket omtyckta.

Caso

Caso är känt för sin tekniska innovation och högkvalitativa design inom vinkylar. Genom att fokusera på att ge vinälskare de bästa förutsättningarna för lagring och servering av vin, erbjuder Caso produkter som kombinerar estetik och funktionalitet. Deras vinkylar utmärker sig med intuitiva användargränssnitt och energieffektiva lösningar.

Temptech

Temptech är specialiserade på vinkylar med både stil och funktionalitet. Deras sortiment omfattar modeller som passar både för hemmabruk och kommersiella ändamål, och de är kända för sin pålitlighet och energieffektivitet.