Vinkylare

Vinkyl 50 cm

Hem / Vinkyl 50 cm

Vinkyl 50 cm

Vinkylar på 50 cm är en perfekt lösning för dig som har något begränsat utrymme men fortfarande vill njuta av ordentligt lagrat vin. Trots sin mindre storlek kan dessa enheter ofta rymma ett dussintal flaskor, och har avancerade temperaturkontrollsystem för att säkerställa optimala förhållanden. Dessutom är många av dessa modeller utformade med attraktiva estetiska detaljer, vilket gör dem till ett tilltalande tillskott till alla kök eller matsalar.

Bäst i test – vinkylar på 50 cm

Att hitta den rätta vinkylen kan vara en utmaning, särskilt om du har begränsat utrymme men stora förväntningar på dina viner. En 50 cm vinkyl kan vara svaret, där kompakt design möter teknologi för optimal vinlagring. I denna bäst-i-test presentation kommer vi att introducera fyra distinkta kylar i detta mått, var och en unik i sitt utförande men alla dedikerade till att leverera den ultimata vinupplevelsen. Vill du ha mer inspiration än så här kan vi tipsa om vinlagring.se som har ett brett sortiment av vinkylar på 50 cm. De är marknadsledande med sitt gedigna utbud och expertis inom vin.

mQuvée Winecave 700 50D

mQuvée Winecave 700 50D är en exklusiv vinkyl utformad med den verkliga vinentusiasten i åtanke. Den erbjuder rikligt med utrymme för att lagra upp till 46 flaskor vin, samt dubbla temperaturzoner för optimal förvaring av både röda och vita viner. Med sin sofistikerade design och imponerande funktioner, som UV-skyddade glasdörrar och energieffektiv drift, är Winecave 700 50D en utmärkt kombination av stil och prestanda för alla vinälskare.

 • 46 vinflaskor
 • Dubbla temperaturzoner

 

Cavin Polar Collection 50

Cavin Polar Collection 50 är en högpresterande vinkyl, utformad för att tillgodose behoven hos kräsna vinälskare. Den erbjuder utmärkt temperaturkontroll och har en kapacitet att lagra upp till 46 flaskor, vilket gör den idealisk för att förvara en varierad samling vinflaskor. Dess eleganta design och tysta drift gör Cavin Polar Collection 50 till ett perfekt tillskott i alla hem, från det moderna köket till den klassiska matsalen. Finns hos bagarenochkocken.se.

 • 45 vinflaskor
 • Tyst i drift

 

Pevino Majestic

Pevino Majestic är en premiumvinkyl som erbjuder oöverträffad kvalitet och lyx för vinälskare. Den kombinerar imponerande lagringskapacitet med avancerad temperaturkontroll, vilket garanterar perfekt förvaring och mognad av dina viner. Denna eleganta vinkyl har en distinkt, modern design och kommer med tekniska egenskaper som UV-skyddat glas och energieffektiva funktioner, vilket gör Pevino Majestic till en ståtlig och hållbar tillgång i hemmet för alla vinentusiaster.

 • 46 vinflaskor
 • En temperaturzon

 

Adexa JC128

Adexa JC128 är en robust och pålitlig vinkyl, speciellt framtagen för att skapa optimala förhållanden för vinlagring. Med sin kapacitet att lagra upp till 23 flaskor, är den idealisk för mindre samlare eller för de som vill ha en särskild plats för sina favoritviner. Dess konsekventa temperaturkontroll och moderna design gör Adexa JC128 till ett prisvärt val för den kvalitetsmedvetna vinälskaren. Finns att köpa på adexa.se.

 • 51 vinflaskor
 • Justerbar temperatur mellan 5-20 grader.

5 fördelar med det här måttet

1. Två temperaturområden

Flertalet vinkylar på 50 cm inkluderar möjligheten att ha två olika temperaturzoner. Detta ger dig friheten att bevara diverse vinsorter, såsom rött och vitt, vid sina individuella optimala temperaturer, allt inom samma enhet.

2. Idealisk temperaturkontroll

Många vinkylar på 50 cm erbjuder exakt temperaturkontroll, vilket är avgörande för att bevara vinets kvalitet. Dessa enheter kan ställas in på en specifik temperatur för att säkerställa att dina viner mognar perfekt, oavsett om det är rött, vitt eller rosé.

3. Estetiskt tilltalande

Kylarna är ofta estetiskt designade för att passa in i alla inredningsstilar. Med sin slanka, moderna utformning och sofistikerade detaljer, blir dessa vinkylar mer än bara en praktisk lagringslösning – de blir en snygg inredningsdetalj.

4. Kapacitet

De här kylarna har ofta plats för många flaskor. Oavsett om du är en avslappnad vinsamlare eller bara gillar att ha några bra flaskor till hands, kan dessa enheter passa perfekt.

5. Energisnålhet

Många moderna kylar är energieffektiva, vilket hjälper till att hålla elkostnaderna nere. De använder mindre energi än större modeller, men behåller ändå en jämn och optimal temperatur för dina viner.

Vanliga mått på vinkylare

 • 15 cm – För vinälskaren med begränsade utrymmen är 15 cm vinkylar ett utmärkt val. Dessa blygsamma storleksenheter erbjuder rätt förhållanden för att hålla dina favoritviner i toppform, med stadig temperatur och fuktighetskontroll.
 • 30 cm – Om du bor i en mindre bostad eller har en mindre vinsamling är 30 cm vinkylar en idealisk investering. Dessa kompakt byggda enheter garanterar optimala lagringsförhållanden, samtidigt som de smidigt passar in i ditt hem.
 • 40 cm – En vinkyl som är 40 cm bred är ett optimalt val för den som söker en jämvikt mellan lagringskapacitet och utrymmeseffektivitet. De rymmer ett imponerande antal flaskor, vilket gör dem till det perfekta valet för vinälskare med seriösa ambitioner.
 • 60 cm – Vinkylar på 60 cm ger den seriösa vinälskaren och värd/värdinnan för större sammankomster ett rikligt lagringsutrymme för deras omfattande vinflaskkollektion. Trots det rymliga lagringskapaciteten, är dessa kylar ändå designade för att smidigt passa in i många hem.

Populära märken

mQuvée

mQuvée är en ledande tillverkare av vinkylar som är kända för sin kvalitet och hållbarhet. De specialiserar sig på att skapa produkter med vinälskaren i åtanke, och varje modell erbjuder enastående lagringsförhållanden för att skydda och framhäva vinets unika karaktär.

Pevino

Pevino är en prestigefylld tillverkare av vinkylar, som uppmärksammas för sin innovativa design och teknik. Deras produkter förenar funktion och stil, skapade för att tillgodose behoven hos den mest kräsna vinälskaren, samtidigt som de utgör ett elegant tillskott i alla hem.

Adexa

Adexa är ett företag med fokus på att skapa tillförlitliga och högkvalitativa vinkylar till överkomliga priser. De erbjuder ett brett utbud av modeller, var och en designad med tanke på att skapa optimala förhållanden för att förvara och åldra vin, vilket gör dem till ett attraktivt val för alla vinälskare.

Cavin

Cavin är en anerkänd tillverkare av vinkylar, kända för sin höga kvalitet och exceptionella prestanda. Deras produkter är utformade för att ge den perfekta balansen mellan stil och funktion, erbjuder enastående temperaturkontroll och är kända för att vara tysta och energieffektiva.