Vinkylare

Vinkyl 60 cm

Hem / Vinkyl 60 cm

Vinkyl 60 cm

En vinkyl på 60 cm är en lysande balans mellan rymd och effektivitet, perfekt för dig som vill förvara ett större antal vinflaskor utan att kompromissa med kvaliteten på lagringen. Dessa kylar ger ditt vin idealiska förutsättningar att mogna, oavsett om du är en samlare eller bara en vinälskare som vill njuta av varje flaska vid dess optimala smakpunkt.

Bäst i test – vinkylar med 60 cm i bredd

Att navigera i vinlagringsvärlden kan vara komplicerat, speciellt om du vill lagra ett stort antal flaskor i optimala förhållanden. En 60 cm vinkyl ger ett imponerande utrymme utan att offra perfektionen i vinets mognadsprocess. I detta bäst i test kommer vi att belysa fyra utmärkta vinkylar på 60 cm (utan inbördes ordning), alla utformade för att förbättra din vinupplevelse. Hittar du inte vad du söker här kan vi rekommendera att kolla efter en vinkyl på 60 cm hos vinlagring.se. De har ett brett sortiment med flera varianter att välja med och är en av marknadens ledande leverantörer av vinkylar.

Vigneron Designline 60 Dubbelzon

Vigneron Designline 60 Dubbelzon är med sin moderna och stilrena design en riktig juvel för ditt hem. Denna serie är noggrant utformad för att sömlöst passa in i alla typer av köksinredningar. Dess eleganta svarta glasfront tillför en känsla av tidlös skönhet och lyx till ditt kök. Vigneron Designline erbjuder fyra olika storlekar med alternativ för enkel- eller dubbelzon, vilket gör den mångsidig nog att integreras i ditt kök eller användas fristående. Denna vinkyl är utrustad med två temperaturzoner, vilket ger dig möjligheten att ställa in temperaturen i intervallet 5-20°C beroende på typen av vin du lagrar. Den har kapacitet för upp till 46 utvalda favoritviner som belyses på ett elegant sätt av LED-lampor med valbara färger i vitt, orange och blått. 

 • Två kylsystem – Du kan välja mellan 5-20 grader i både över och nedre delen
 • Helt utdragbara hyllor i bokträ

 

SMEG CVI338LWX2

SMEG CVI338LWX2 är en exklusiv vinkyl som inte kompromissar på kvalitet eller funktionalitet. Dess sofistikerade teknologi garanterar perfekta förvaringsförhållanden för både röda och vita viner, och dess estetiskt tilltalande design gör den till en utmärkt följeslagare till det moderna hemmet. För de som ser vinlagring som en konst, erbjuder SMEG CVI338LWX2 den idealiska platsen för att bevara och visa upp sina mest värdefulla flaskor.

 • 38 vinflaskor
 • Två temperaturzoner

 

Cavin WB51BD Polar Collection 51

Bygghemma är återförsäljare för Cavin, ett skandinaviskt varumärke som erbjuder en självständig vinkyl med möjlighet att anpassa två olika temperaturzoner och rymma 37 flaskor. Vinkylen är utrustad med en glasdörr som skyddar mot UV-strålning, digital justering och en kompressorkylfunktion. Dessutom inkluderar den en framhävande hylla nederst, idealisk för att framhäva dina favoritviner.

 • 37 flaskor
 • Två temperaturzoner

 

Liebherr WTES 1672

Liebherr WTES 1672, är en förstklassig vinkyl som erbjuder optimala förhållanden för att lagra och presentera dina värdefullaste vinflaskor. Tack vare dess dubbla temperaturzoner kan den anpassa och upprätthålla idealiska temperaturförhållanden för olika vinvarianter. Med sin eleganta design och toppmoderna teknologi är Liebherr WTES 1672, mer än bara en vinkyl – den är ett statement för vinälskaren med höga krav på kvalitet och stil.

 • 34 vinflaskor
 • Justerbar temperatur mellan 5-20 grader

5 fördelar med detta mått

1. Generös lagringskapacitet

Tack vare sin större storlek erbjuder en 60 cm vinkyl generöst med plats för dina viner. Den större volymen gör att du kan lagra en betydande samling, vilket gör den idealisk för entusiaster som har en varierad och omfattande vinportfolio.

2. Anpassningsbara klimatförhållanden

En 60 cm vinkyl tillhandahåller en utmärkt miljö för dina viner, med precisionskontrollerade klimatförhållanden. Dessa kylar är konstruerade för att erbjuda den optimala temperaturen och luftfuktigheten för att dina viner ska mogna under ideala omständigheter.

3. Estetisk flexibilitet

Kylarna finns i en mängd olika stilar och material, vilket gör att du kan hitta en som harmonierar perfekt med ditt hem. Oavsett om du föredrar en modern, industriell eller klassisk look, finns det en modell som passar dina estetiska preferenser.

4. Dubbla temperaturzoner

Många av kylarna i den här storleken kommer med funktionen för dubbla temperaturzoner. Detta innebär att du kan lagra olika typer av vin, t.ex. röda och vita, vid deras respektive idealiska temperaturer inom samma enhet.

5. Långvarig hållbarhet

Tack vare deras robusta konstruktion har de ofta en lång livslängd. De är byggda för att motstå tidens gång, vilket betyder att du kan förvänta dig många år av oavbruten och pålitlig service från din investering.

Olika mått

 • 15 cm – Med små dimensioner, erbjuder vinkylar med 15 cm i bredd perfekt vinlagring för dig med utrymmesbegränsningar. Dessa diskreta enheter håller dina älskade viner vid bästa tillstånd med konsekvent temperatur- och fuktighetskontroll.
 • 30 cm – För dig som lever i mindre boenden eller har en litet vinbibliotek, är en vinkyl med 30 cm i bredd en smart investering. Dessa snyggt designade enheter säkerställer optimala bevarandeförhållanden, och anpassar sig smidigt till ditt levnadsutrymme.
 • 40 cm – En vinkyl som är 40 cm bred utgör det ideala valet för dig som vill balansera kapacitet och utrymmesutnyttjande. Med förmågan att rymma ett stort antal flaskor, är de det ultimata alternativet för vinälskare med stora förväntningar.
 • 50 cm – För den som behöver mer lagringsplats är vinkylar med 50 cm i bredd svaret. Med dessa kylar kan du lagra ett stort antal flaskor bekvämt, vilket passar dem som har en stor vinsamling eller ofta anordnar sociala tillställningar.

Populära märken

Liebherr

Etablerad som en expert inom kylteknik, strävar Liebherr efter att erbjuda förstklassiga vinkylar för både hushåll och yrkesverksamma. Med tysk ingenjörskonst i ryggen erbjuder Liebherr produkter med avancerade funktioner och uthållig design, allt för att maximera varje vinupplevelse.

SMEG

Italienska SMEG är kända för sin distinkta retro-estetik och kvalitetssäker teknik. Som en symbol för “teknologi med stil” levererar SMEG sofistikerade och effektiva vinkylar som lägger till en touch av elegans till alla kök.

Lyfco

Lyfco, med sitt fokus på prisvärdhet och effektivitet, erbjuder vinkylar som balanserar funktionalitet och stil. Deras produkter är designade för att passa alla hem och budgetar, samtidigt som de säkerställer att dina viner förvaras under optimala förhållanden.

Cavin

Cavin, baserat i Skandinavien, har förfinat konsten att lagra vin genom att kombinera modern teknik med tidlös design. Med en passion för vin och dess förvaring, levererar Cavin vinkylar som främjar varje vins unika karaktär och smakprofil.